Wat ben ik blij!

Jazeker, heel erg blij ben ik dat ik via via Margriet heb mogen ontmoeten en kan zeggen dat ik haar na ruim twee jaar behandeling, goed heb leren kennen.
Mijn klachten waren te veel om in korte tijd uitbehandeld te zijn, daarom reed ik iedere 6 weken uit het donkere zuiden naar Uithoorn. Margriet ontving mij altijd met open armen, een thuiskomen, ik wist dat ook nu weer iets ontdekt zou worden dat Margriet al aan mij zag bij mijn binnenkomst.
In de jaren zeventig ben ik voor het eerst in aanraking geweest met een teek, in die jaren was niet erg veel bekend over de gevolgen van zo’n beet. Vlak daarna werd ik zwanger helaas is het kindje na 6 maanden zwangerschap dood ter wereld gekomen, volgens de artsen was ik zwangerschapsdiabeet met dit als gevolg. De medici konden niets vinden. Mijn leven ging verder en er ontstonden allerlei kwalen maar nooit was er iets uit bloedonderzoeken te annaliseren dus niet aanstellen en verder gaan.

In 2011 liep ik mijn tweede tekenbeet op en deze keer zag mijn huisarts de Borelia Migrans en zette mij op een antibioticum kuur van drie weken. Intussen wijzer geworden heb ik er nog een drie weekse kuur aanvast kunnen praten en dat was het dan voor de reguliere gezondheidszorg. Na nog wat bloedprik sessies was ik uitbehandeld en hoefde niet meer met klachten gerelateerd aan de ziekte van Lyme bij de huisarts aan te komen, ik werd gezien als een querulant. Eigenlijk was Margriet niet zo blij met al die antibiotica maar dat kon ik toen nog niet weten.

Inmiddels zitten we in het jaar 2015 en heb ik vorige week afscheid genomen van Margriet.
Ik voel me werkelijk herboren, ik ben weer vrolijk, niet meer zo extreem emotioneel en ik heb weer energie, zin om dingen te doen en niet alleen ik merk dit maar mijn hele omgeving ziet deze ommekeer in mijn hele zijn.

Dank, heel veel dank lieve Margriet, mocht het nodig zijn dan zie je me zeker terug maar voor nu voelt het afscheid goed, ik wens je samen met Ronald alle goeds voor jullie en jullie praktijk.

Lieve groet van D. en C. (26-06-2015)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *