Eindelijk de juiste diagnose

Graag wil ik iets vertellen over mijn ervaringen met de praktijk van Margriet van Schaik. ± 15 jaar geleden werd ik ziek. Ik had Cytomegalie (een soort ziekte van Pfeiffer ). Ik was steeds grieperig en gauw moe. Na 2 jaar was de ziekte niet meer in mijn bloed te zien. Helaas bleef ik me moe voelen en had weinig weerstand. De huisarts zei, dat ik waarschijnlijk ME had.

Via via ben ik in contact gekomen met Margriet van Schaik. Bij een van de eerste behandelingen ontdekte ze al, wat er met mij aan de hand was. Mijn schildklier werkte veel te langzaam !

Mijn toenmalige huisarts verwees mij, op mijn verzoek, door naar het ziekenhuis, want hij zag geen afwijkingen in de uitslag van het bloedonderonderzoek. In het ziekenhuis ben ik door een schildklierspecialist onderzocht. Ook hij zag geen enkele afwijking in het bloed. Ik moest maar Prozac gaan slikken,was zijn advies. Gelukkig heb ik dat niet gedaan. Wel ben ik naar een natuurarts in Utrecht gegaan, die gespecialiseerd was in schildklierziekten.

Hij heeft mijn bloed zeer uitgebreid onderzocht en hij constateerde inderdaad , dat ik de ziekte van Hashimoto heb. Dat is een auto-immuun-ziekte van de schildklier. Sindsdien gebruik in schildkliermedicijnen en gaat het weer goed met me.

Margriet van Schaik had dus gelijk en ik ben nog altijd blij, dat zij ontdekt heeft, wat er met mij aan de hand was.

Nog steeds kom ik regelmatig bij haar in de praktijk om mij te laten testen. Het is heel bijzonder wat zij doet en eigenlijk niet uit te leggen.

Ik ben blij,dat ik haar heb leren kennen!

Ik voel me nu heel goed en ik kan altijd bij haar terecht,als het om welke reden dan ook ,wat minder goed met me gaat.

Hannalie Kaplan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *