De e-Razer

Met behulp van de ‘e-Razer’, een handzaam kastje dat nauwkeurig vastgestelde frequenties uitzendt, worden bacteriën, virussen, parasieten en schimmels waarvoor iemand gevoelig is, effectief ‘te lijf’ gegaan.

Erazer-therapie

Gevoeligheid voor bacteriën, virussen, schimmels of parasieten kan verstrekkende gevolgen hebben en het dagelijks functioneren flink in de weg zitten. Het kan de oorzaak zijn van talrijke lichamelijke of psychische klachten. Van zo’n gevoeligheid zijn mensen zich vaak niet bewust. Veel mensen worden niet echt ‘ziek’, maar zijn permanent in meerdere of mindere mate ‘uit balans’.

Nauwkeurig afgestemde aanpak

Met behulp van de Erazer kun je deze gevoeligheden op een gemakkelijke manier gericht ‘te lijf’ gaan. De Erazer is een handzaam ‘kastje’ dat overal mee naartoe kan worden genomen. Het zendt (onmerkbare) trillingen uit op nauwkeurig bepaalde frequenties, waarmee de bacteriën, virussen, schimmels en parasieten waarvoor iemand gevoelig is worden uitgeschakeld. Dit gebeurt gewoon tijdens het dagelijks leven, of zelfs tijdens de slaap.

Door middel van intuïtieve analyse stelt Maggie vast welke frequenties effectief zijn. Deze frequenties worden volgens een vast schema op de Erazer ingesteld, zodat alle invloeden waarvoor de gebruiker van de Erazer gevoelig is, stuk voor stuk worden aangepakt en geëlimineerd.

Meer energie en levenskracht

De Erazer wordt continu of een aantal uren per dag op maximaal 5 meter van het lichaam geplaatst en kan worden gebruikt om klachten te voorkomen of te bestrijden. Veel mensen hebben al een Erazer aangeschaft en hebben ervaren dat zij door dit eenvoudige apparaat meer energie en levenskracht hebben gekregen.