Hoe werkt het?

Als ondersteuning van andere therapieën werkt Maggie met Cosmic&Flower Energies: druppels met een hoge energetische waarde, die kunnen helpen door te dringen tot een diepere laag van het onderbewuste of emoties of blokkades vrij te maken.

Cosmic&Flower Energies

Ons gedrag en gevoel wordt gestuurd door ongrijpbare processen, waarin het onbewuste en het onderbewuste een grote rol spelen. Die processen kunnen in botsing komen met ons bewustzijn, maar ook is het mogelijk dat verschillende on- of onderbewuste processen met elkaar in botsing komen. Door dit alles kunnen onze energiestromen verstoord worden.

Negatieve of onderdrukte emoties hebben daarnaast een schadelijk effect op het fysieke lichaam. Door dit alles kan een disbalans ontstaan, die zich uit in lichamelijke of psychische klachten.

Dieper doordringen

Ter ondersteuning van andere therapieën, ontwikkelden de Limburgse therapeuten Donny en Mark Heuvelmans Cosmic&Flower Energies. Dit zijn druppels waarin kosmische energieën en helende elementen uit de natuur, zoals bloesems, geconcentreerd zijn. Deze helende druppels, die een hoge energetische waarde hebben, werken diep in op de geest. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen om door te dringen tot een diepere laag van het onderbewuste, of om emoties los te laten die verdere groei in de weg staan, of om zich bewust te worden van dieper liggende blokkades.

Rustgevende werking

De Cosmic&Flower Energies hebben daarnaast een rustgevende werking op het energiepatroon. Daardoor helpen ze bijvoorbeeld bij het opheffen van angsten, maar ook bijvoorbeeld bij stress of ADHD.

De druppels kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: bijvoorbeeld ’s nachts op het kussen, in een massage-olie, aan de binnenkant van de pols of achter het oor. Ook hebben veel mensen er baat bij de druppels in een stolpflesje bij zich te dragen of wanneer nodig een druppel in te nemen.

Meer informatie over Cosmic&Flower Energies is te vinden op: www.cosmicflower.nl