Een leven zonder suiker.

Na een waarschuwing van Margriet dat ik nu toch echt moest stoppen met het gebruik van suiker heb ik eindelijk naar haar geluisterd. Het eerste wat ik daarover wil zeggen is, had ik dat maar veel eerder gedaan. Na jaren te hebben gelopen met klachten zoals: extreme moeheid, stemmingswisselingen, slapeloosheid, PMS klachten, een opgejaagd gevoel (wat eigenlijk niet te verklaren was) en maag en darmklachten ben ik eindelijk van al mijn klachten af (en van wat extra kilo’s). Wat een wereld van verschil voor mij. Na de eerste 12 dagen zonder suiker dacht ik hè ik merk duidelijk verschil, en dat gevoel is sindsdien niet meer veranderd. Het is wel een hele omschakeling geen suiker, geen fruit of fructose en geen andere zoetstoffen, maar het is het dubbel en dwars waard geweest om door te zetten. Ik raad iedereen aan die het advies krijgt om geen suiker meer te gebruiken: probeer het en ervaar wat suiker met je lichaam doet. Of eigenlijk wat voor wonderlijks geen suiker met je lichaam doet. Dus bedankt Margriet!!!

JB.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *