Deel jouw ervaring

Jouw ervaringen en gedachten zijn ook voor anderen interessant. Als je ze wilt delen, klik dan hier.

Mijn Galstenen verdwenen als sneeuw voor de zon.

Hai Margriet en Ronald, Het is bijna een jaar geleden. Wij zijn blij dat wij jullie vorig jaar bezocht hebben met onze zoon. Gisteren is hij uiteindelijk met de galstenenkuur gestart. Hij voelde zich de afgelopen twee weken weer extra slecht. Deze keer een echo laten nemen i.v.m. eventuele galstenen. Natuurlijk, niets te zien. Nee […]

Lyme is de boosdoener!

Lieve Margriet, Mede door jouw “praktijktotaalbalans” Gaf jij mij weer glans. Niet alleen jouw praktijk en hoe je werkt is goed Maar ook jijzelf als persoon hebt een speciale en mooie kracht en geeft mensen weer moed. Jij bent zo goed in je werk en een prachtpersoon En toch blijf jij zo gewoon. Toen ik […]

Eindelijk Zwanger!

Hi Margriet, Lang geleden dat ik je hebt gezien. Ik weet niet of je me herrinnert, ik heb later mijn ex schoonzusje meegenomen en mijn nieuwe schoonmoeder ? Ik Ben ooit via Margriet uit naaldwijk bij jou terecht gekomen. Ik ben in het verleden meerdere keren bij je geweest en dankzij jou heb ik geen […]

Wat ben ik blij!

Jazeker, heel erg blij ben ik dat ik via via Margriet heb mogen ontmoeten en kan zeggen dat ik haar na ruim twee jaar behandeling, goed heb leren kennen. Mijn klachten waren te veel om in korte tijd uitbehandeld te zijn, daarom reed ik iedere 6 weken uit het donkere zuiden naar Uithoorn. Margriet ontving […]

Enorm bedankt!

Lieve Margriet, Onze ervaringen met jou zijn fantastisch. Je weet precies de vinger op de juiste plek te leggen en je hebt ons ontzettend goed geholpen (ziekte van lyme en ons huis J ) Je bent eerlijk in je diagnose en super betrouwbaar !!! Daarnaast vinden wij je een ontzettende lieve vrouw !!! Kussss, A […]

Ik kan weer lopen.

In november 2009 kreeg ik in een korte tijd allerlei vreemde vlekken op mijn benen, die zich uitbreidden over mijn hele lichaam. Dat ging gepaard met een ernstig moe gevoel en spierpijn. De artsen zeiden: Het is livedo reticularis en een symptoom van iets in je lichaam wat niet goed is. Er volgde zeer veel […]

Ons kind kan weer zien!

Al een aantal jaren komen wij met ons hele gezin bij Margriet. In eerste instantie omdat onze zoon ontzettend vaak ziek was, en dat het volgens de huisarts normaal was dat hij minimaal 2 antibiotica kuren per jaar moest nemen. Na het verbannen van zoveel mogelijk suiker en het stoppen van melk is deze jongen […]

Eindelijk de juiste diagnose

Graag wil ik iets vertellen over mijn ervaringen met de praktijk van Margriet van Schaik. ± 15 jaar geleden werd ik ziek. Ik had Cytomegalie (een soort ziekte van Pfeiffer ). Ik was steeds grieperig en gauw moe. Na 2 jaar was de ziekte niet meer in mijn bloed te zien. Helaas bleef ik me […]

Het geheugen van water

Veel alternatieve therapieën, zoals de kinesiologie, homeopathie en Cosmic&Flower Energies, berusten op moeilijk te doorgronden processen. Het is voor veel mensen moeilijk te begrijpen hoe eigenschappen van de ene in de andere stof kunnen overgaan en hoe ‘levenloze’ stoffen kunnen reageren op emoties en stemmingen. Hoe dat werkt – en dát het werkt – kun […]

Ik ben 48 maar voel me 21

Toen ik een paar jaar geleden een bal gooide, voelde ik dat in mijn gewricht. Ik dacht: “jemig, ik ben toch niet ouder aan het worden?” 45 jaar was ik toen en van plan nog veel te spelen met mijn kinderen van 6 en 9. Een vriend attendeerde me op het bestaan van Margriet. Meteen […]

Mijn huisarts èn Margriet, een prima combinatie.

Als er wat aan mijn lichaam ontbreekt dan ga ik naar mijn huisarts. In de tien minuten tijd die hij tot zijn beschikking heeft komen we vaak tot een oordeel over het feitelijke ongemak en de behandeling daarvan. Wanneer ik de behoefte voel om het onderlinge verband van het ongemak of disbalans in mijn lichaam […]

Een leven zonder suiker.

Na een waarschuwing van Margriet dat ik nu toch echt moest stoppen met het gebruik van suiker heb ik eindelijk naar haar geluisterd. Het eerste wat ik daarover wil zeggen is, had ik dat maar veel eerder gedaan. Na jaren te hebben gelopen met klachten zoals: extreme moeheid, stemmingswisselingen, slapeloosheid, PMS klachten, een opgejaagd gevoel […]

Oud huis vol met……?

In december betrokken wij ons nieuwe oude huis uit 1927. De eerste nachten is een ander huis altijd vreemd met de daarbij behorende geluiden. Na drie weken vertrokken we drie weken naar het buitenland en daarna begon het ’s nachts toch wel te rommelen in huis.. Onze dochter sliep inmiddels elke nacht tussen ons in […]

Eindelijk weer verliefd

Hoi margriet, Ik wilde even zeggen dat ik een hele leuke jongen ben tegen gekomen! Totaal verliefd! ? ik denk mede dankzij de EMDR dat ik er weer open voor stond! Dus bij deze, dank je wel!! Liefs S.J.

Je bent de beste.

Waanzinnig! Margriet van Schaik, jij bent de beste. Niet alleen mijn geestelijke steun, maar ook de lichamelijke ondersteuning voor mijn kindjes. Bas was echt heel ziek en kreeg daar ook oogontsteking bij. Colloïdaal zilver gedruppeld en vanochtend stukken beter! Daaaaaag troosteloze huisartsenpost. Ik heb mijn eerste hulp thuis! Amparo Bosboom-Aparicio.

Gelukkig toch geen Stoma!

Nadat bij mij in 2006 darmkanker was geconstateerd met uitzaaiingen in mijn lever en lymfe klieren dacht ik even dat mijn wereld stil stond, Ik heb geen moment twijfels gehad dat ik het niet zou overleven, ik was jong en had nog twee puber zoons thuis die eigenlijk hun moeder niet konden missen. Na een […]

Een kaartje van Onno de Kat

Bennebroek, 11 augustus 2014. Allerliefste Margriet, Wat ben ik je dankbaar voor jouw diagnose en je middeltjes! Ik kan weer normaal lopen en op de kastjes springen om naar buiten te gaan. Gisteren heeft mijn vrouwtje zitten huilen van geluk nu het zo goed met mij gaat. Ik hou je op de hoogte! Kater Onno.

Moet je erin geloven?

Sceptische mensen doen vaak nogal smalend over alles wat niet door ‘zuivere wetenschap’ bewezen kan worden. Goede resultaten worden toegeschreven aan een ‘placebo effect’ en de werking van homeopathische geneesmiddelen wordt ontkend, omdat er ‘geen aantoonbare moleculen van de werkzame stof’ aanwezig zijn. Maar hoe kunnen die sceptici dan verklaren dat homeopathische medicijnen en diverse […]