Ik ben 48 maar voel me 21

Toen ik een paar jaar geleden een bal gooide, voelde ik dat in mijn gewricht. Ik dacht: “jemig, ik ben toch niet ouder aan het worden?” 45 jaar was ik toen en van plan nog veel te spelen met mijn kinderen van 6 en 9. Een vriend attendeerde me op het bestaan van Margriet. Meteen een afspraak gemaakt. Na de behandeling is mijn leven enorm opgeknapt.

We begonnen met kinesiologie en een lijst van stoffen waar mijn lijf niet goed tegen kan. Een paar maanden later waren allerlei klachten verdwenen. Ik had last van winderigheid maar door bepaalde dingen niet meer te eten en wat gezonde voedingssupplementen zoals chlorella, gingen mijn darmen er zo op vooruit dat de winderigheid verdween. Voor mij betekende dat geen koffie meer en zo weinig mogelijk suiker, maar dat went echt snel. Dank zij de Erasertherapie kan ik elke dag weer een laagje troep en onaardige organismen kwijtraken.

Nu ben ik 48 maar ik voel me 21. Ben weer gaan sporten zoals tafeltennis en afstandfrisbee gooien. Ik ben er erg gelukkig mee en heb medelijden met mensen die gewoon het pad van de reguliere geneeskunst volgen. Je lichaam weet zelf wat goed voor je is. Margriet luistert daarnaar, en kan er iets mee. De rest doe je helemaal zelf. Het is niet met woorden te beschrijven hoe het werkt. Ik hoop wel dat er meer Margrieten komen, en dat ze de ruimte krijgen van de regering om zich te mogen bekwamen. Door deze oeroude (!) geneeskunst kunnen de kosten voor medische zorg en vergrijzing gehalveerd worden, misschien zelfs 10 keer zo klein worden. Het zal wat tijd kosten voor het zover is, en daarom prijs ik mij gelukkig dat mijn gezin en ik al gebruik mogen maken van de kunsten van heelMeester Margriet.

R. Vergeer, Hoofddorp.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *